• Notícies
 • Patronat
 • Marca
 • Entorn
 • Dilluns, 29 de maig, finalitza el període d’inscripció per a participar en el concurs de grups o bandes del concert de La Patum de dissabte que, enguany, canvia d’ubicació i es farà al passeig de la Indústria, a tocar de la rotonda de l’ambulatori.

  La iniciativa impulsada per l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga té l’objectiu de generar noves oportunitats entre els joves músics de la comarca, així com de donar a conèixer les seves composicions englobant diversos estils musicals. Un dels requisits per a participar-hi és que el 50% dels membres de les bandes o els grups siguin berguedans.

  D’altra banda, el concurs també suposa una bona oportunitat per a donar a conèixer a formacions novelles, les quals, poden disposar de l’escenari per a presentar els seus treballs musicals davant d’un públic nombrós, tenint en compte la quantitat d’assistents que aplega aquest esdeveniment que es farà la nit del dissabte, 17 de juny.

  Durant els darrers anys, La Patum també ha esdevingut un motor d’expansió creativa musical i, per això, el consistori convida a les bandes a participar-hi. Per a fer-ho, només cal accedir a l’enllaç següent i completar el formulari corresponent abans del dia 29 de maig.

  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeI4hC3WFzPVcL9ryRhgOt8R9tj1eWbZMluuF7jEXQIGNYxng/viewform?c=0&w=1

  El jurat del concurs estarà format per les entitats i les associacions sense ànim de lucre que organitzen les barres del concert de dissabte de La Patum de 2017. La deliberació per escollir la formació guanyadora es farà el 29 de maig, a les 8 de la tarda a l’Ajuntament de Berga. El dia següent es comunicarà el resultat a la banda guanyadora a través de correu electrònic i el nom de la formació s’inclourà en el cartell anunciador del concert, juntament amb la resta de grups de l’esdeveniment. A més, el guanyador rebrà un premi de 300€.

  Podeu consultar les bases en el document adjunt que trobareu a continuació.
  Publicat el 25/05/2017
  Berga obre el període de votació per escollir els cartells anunciadors de La Patum de 2018
  L’Ajuntament de Berga convoca la 2a edició del Concurs de bandes i grups musicals per actuar al concert de dissabte de Patum de 2018
  Berga obre les inscripcions per accedir a les places d’administradors i administradores de La Patum de 2018
  Han col·laborat desinteresadament entre altres:
  Salvador Vinyes - Anna Parcerisa - Berta Francàs - Albert Rumbo - Ma Dolors Santandreu - Jordi
  Cohen - Foto Luigi - Toni Sales - Sílvia Massana - Mireia Ferran - Jordi Plana - Antònia Prat
  Pascal Hanrion - KAP
  Les despeses tècniques de la web (Informat Picas-Prat, SL),
  s'han pogut assumir gràcies a l'aportació de l'Associació La Patum Productors.
  Traductors: Steve Pepper, Jaume Fígols