• Notícies
 • Patronat
 • Marca
 • Entorn
 • Tal com es va anunciar la setmana passada, ahir a la tarda la botiga de La Patum va acollir l’entrega de premis als guanyadors del segon Concurs Fotogràfic de La Patum a Instagram, que va comptar amb la presència de l’Alcalde de Berga, Juli Gendrau, i membres de l’associació ‘La Patum, productors’, patrocinadora del Concurs, juntament amb membres del Jurat Qualificador.

  Les imatges guanyadores d’aquest concurs han estat per a la millor fotografia de La Patum Completa ‘Patum de lluïment llesta...’, de @Shumiiii; per a la millor fotografia de les passades/passacarrers, ‘Passacarrers de Patum, dimecres nit’, de @sinera1967; pel millor retrat de La Patum infantil ‘Salt de Plens de La Patum Infantil’, de @illana_medina; i l’accèssit, escollit conjuntament per Instagràfic i el Jurat Qualificador, ha estat per l’usuari @sergifernandezb, amb la imatge ‘Foc, moviment, verd, negre i vermell. Això és una manera d’explicar La #Patum’. A l’entrega de premis, han excusat l’assistència dos dels guanyadors, a qui se’ls farà arribar el premi.

  Tal com s’establia en les bases, els guanyadors de cadascuna de les tres categories han rebut un lot de productes de La Patum, juntament amb un àlbum personalitzable Instagràfic. Aquest darrer premi ha estat també el que, com a novetat d’enguany, s’ha donat al guanyador de l’accèssit.

  Per part de l’organització es valora molt positivament la participació al concurs, així com també s’agraeix al Jurat Qualificador la seva bona predisposició en tot moment a l’hora de fer la selecció de la gran quantitat i qualitat d’imatges participants.
  Publicat el 8/08/2014
  Berga homenatja a Lola Creu, Josep Cuberas i Josep Noguera en el 15è aniversari de La Patum com a Patrimoni de la Humanitat
  El Museu Comarcal de Berga ha iniciat el projecte per inventariar el fons propi de peces i elements de La Patum
  El Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya realitzarà un estudi tècnic i material de l’Àliga de La Patum
  Han col·laborat desinteresadament entre altres:
  Salvador Vinyes - Anna Parcerisa - Berta Francàs - Albert Rumbo - Ma Dolors Santandreu - Jordi
  Cohen - Foto Luigi - Toni Sales - Sílvia Massana - Mireia Ferran - Jordi Plana - Antònia Prat
  Pascal Hanrion - KAP
  Les despeses tècniques de la web (Informat Picas-Prat, SL),
  s'han pogut assumir gràcies a l'aportació de l'Associació La Patum Productors.
  Traductors: Steve Pepper, Jaume Fígols