• Notícies
 • Patronat
 • Marca
 • Entorn
 • L’Ajuntament de Berga ha convocat per tercer any consecutiu el Concurs de bandes i grups musicals per actuar al concert jove de dissabte de La Patum de 2019. L’esdeveniment es farà el 22 de juny al Passeig de la Indústria, a tocar del CAP Berguedà, i forma part dels actes de celebració de La Patum d’enguany. El certamen musical té l’objectiu de donar a conèixer noves formacions d’artistes berguedans de diversos estils i gèneres musicals. En aquest sentit, el concurs pretén proporcionar una sèrie d’elements de suport i acompanyament a les bandes novelles per facilitar la seva professionalització i alhora donar-se a conèixer mitjançant l’ús de l’escenari del concert patumaire.

  Bandes o grups participants al certamen

  El concurs de bandes i grups musicals d’adreça a formacions en actiu que tinguin un any d’experiència, com a mínim. Un altre dels requisits indispensables que recullen les bases del certamen és que la meitat dels integrants de les bandes candidates hauran de residir actualment en un dels municipis de la comarca del Berguedà.

  Procés d’inscripció

  El període establert per a la presentació de sol·licituds estarà obert del 30 d’abril al 19 de maig de 2019, ambdues dates incloses. Les formacions musicals interessades en participar-hi hauran de formalitzar la sol·licitud a través d’un formulari online disponible al web municipal (www.ajberga.cat) i a l’enllaç següent:

  https://docs.google.com/forms/d/1WIkExfCfz-WBQC7IJhDB2-vkiNEGKr-cJUv4THT-_Zc/viewform?edit_requested=true

  La tramitació de la inscripció serà gratuïta i caldrà detallar la informació relativa a la banda, així com facilitar un enllaç web on poder escoltar un o més temes musicals sencers de la formació.

  Veredicte del concurs musical

  El dilluns, 20 de maig, el Jurat Qualificador format per diverses persones vinculades a l’organització de l’esdeveniment musical s’encarregarà de seleccionar la banda guanyadora que obrirà les actuacions del concert jove de dissabte de La Patum i també rebrà un premi de 300€. El veredicte del jurat es donarà a conèixer els dies posteriors a través de la difusió del cartell anunciador dels grups que participaran al concert.

  Per a més informació sobre la 3a edició del Concurs de bandes i grups musicals per actuar al concert de dissabte de La Patum de 2019, podeu contactar amb l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Berga a través de l’adreça de correu electrònic vilanaaj@ajberga.cat.
  Publicat el 30/04/2019
  S’obre la convocatòria per formar part de l’organització del concert jove de La Patum de 2020
  Oberta la convocatòria per a la presentació d’obres participants al 46è Concurs de cartells de La Patum de 2020
  L’Ajuntament de Berga i Sant Aniol tanquen un acord pel subministrament de 20.000 ampolles anuals d’aigua per a la campanya de la ‘Patumaigua’ durant
  Han col·laborat desinteresadament entre altres:
  Salvador Vinyes - Anna Parcerisa - Berta Francàs - Albert Rumbo - Ma Dolors Santandreu - Jordi
  Cohen - Foto Luigi - Toni Sales - Sílvia Massana - Mireia Ferran - Jordi Plana - Antònia Prat
  Pascal Hanrion - KAP
  Les despeses tècniques de la web (Informat Picas-Prat, SL),
  s'han pogut assumir gràcies a l'aportació de l'Associació La Patum Productors.
  Traductors: Steve Pepper, Jaume Fígols